✓ Gratis verzending vanaf €35 

✓ 10/10 Klantscore

✓ Gratis bezorging in Zoetermeer

Seizoensgebonden sieraden: wat draag je in de zomer vs. winter?

Seizoensgebonden sieraden

Seizoensgebonden sieraden: wat draag je in de zomer vs. winter?

Sieraden zijn de perfecte manier om je outfit af te maken en je persoonlijke stijl te laten zien, ongeacht het seizoen. Maar net zoals onze kledingkeuze verandert met de seizoenen, zo doen onze sieraden dat ook. In dit blogartikel bespreken we de trends en aanbevelingen voor zomersieraden en wintersieraden, zodat je altijd stijlvol voor de dag komt.

Zomersieraden: licht, levendig en speels

In de zomer draait alles om lichte en luchtige kledingstukken die je koel houden, en je sieraden moeten deze sfeer weerspiegelen. Daarnaast speelt kleur een belangrijk rol. Hier zijn enkele trends en tips voor zomersieraden:

  1. Kleurrijke Kralen
    • Trend: Kralensieraden zijn een must-have voor de zomer. Van armbanden tot halskettingen, kralen in heldere en levendige kleuren brengen een speelse touch aan je look.
    • Tip: Kies voor armbanden en halskettingen in regenboogkleuren of ga voor een mix van pastelkleuren voor een subtielere look.
  2. Schelpensieraden
    • Trend: Schelpen zijn synoniem met zomer en strand. Van delicate anklets tot statement halskettingen, schelpensieraden zijn perfect voor zomerse dagen.
    • Tip: Combineer een schelpenchoker met een luchtige maxi-jurk voor een boho-chique uitstraling.
  3. Gouden Accenten
    • Trend: Goud straalt warmte uit en is ideaal voor zonnige dagen. Gouden sieraden, vooral in combinatie met kleurrijke stenen, zijn deze zomer enorm populair.
    • Tip: Probeer dunne gouden kettingen met kleine bedeltjes voor een elegante en minimalistische look.
  4. Druppelvormige Oorbellen
    • Trend: Druppelvormige oorbellen in felle kleuren of met bloemmotieven zijn perfect om een vleugje vrolijkheid toe te voegen aan je zomergarderobe.
    • Tip: Kies voor oorbellen in turkoois of koraal om je zomeroutfit echt te laten knallen.

Wintersieraden: elegant, luxueus en verfijnd

Als de temperatuur daalt, veranderen ook de materialen en kleuren van onze sieraden. Winter is het seizoen van rijke, diepe tinten en luxueuze materialen. Hier zijn enkele trends en tips voor wintersieraden:

  1. Donkere Edelstenen
    • Trend: Sieraden met donkere edelstenen zoals robijn, smaragd en saffier zijn ideaal voor de winter. Deze stenen geven een gevoel van luxe en elegantie.
    • Tip: Combineer een smaragdgroene ring met een fluwelen avondjurk voor een chique look.
  2. Parel Sieraden
    • Trend: Parels zijn tijdloos en passen perfect bij de wintermaanden. Of het nu gaat om klassieke parelkettingen of moderne pareloorbellen, parels voegen een vleugje verfijning toe aan elke outfit.
    • Tip: Draag een lange parelketting over een coltrui voor een stijlvolle en elegante winterlook.
  3. Statement Sieraden
    • Trend: In de winter kunnen we meer uitpakken met onze sieraden. Grote, opvallende stukken zoals brede armbanden, statement kettingen en oversized oorbellen zijn perfect voor het seizoen.
    • Tip: Een statement ketting kan een eenvoudige trui omtoveren in een feestelijke outfit voor de feestdagen.
  4. Zilveren Sieraden
    • Trend: Zilver is een koele, winterse kleur die goed past bij de donkere en koele tinten van de wintergarderobe. Zilveren sieraden zijn elegant en veelzijdig.
    • Tip: Ga voor een zilveren slavenarmband of een paar subtiele zilveren oorbellen voor een verfijnde touch.

Seizoensgebonden sieraden

Of je nu geniet van de zon in de zomer of je inpakt voor de winter, het kiezen van de juiste sieraden kan je look compleet maken. In de zomer draait het om lichte, kleurrijke en speelse stukken zoals kralen en schelpen, terwijl de winter vraagt om elegante, luxueuze en verfijnde sieraden zoals donkere edelstenen en parels. Door te kiezen voor seizoensgebonden accessoires kun je je stijl moeiteloos aanpassen aan de veranderende seizoenen en er altijd op je best uitzien.

Bijoux Bijoux biedt een uitgebreide collectie van zowel zomersieraden als wintersieraden. Neem een kijkje in onze shop om je favoriete stukken te vinden en je sieradencollectie bij te werken voor elk seizoen!

Deel op:

NIET TEVREDEN? GELD TERUG!

Niet tevreden over je bestelling? Stuur makkelijk je bestelling retour.

GRATIS VERZENDING

Bij bestellingen vanaf €35 of bezorging in Zoetermeer

Winkelwagen
Chat openen
1
Scan de code
Hi!
Kan ik je helpen?
Je leest in ons Privacybeleid hoe wij met jouw gegevens omgaan.