Over Bijoux Bijoux

Bijoux Bijoux - Irene Planken

Irene Planken

Eigenaresse

Bijoux Bijoux heeft sieraden voor vrouwen die weten wat ze mooi vinden. Het is ontstaan vanuit de liefde voor schoonheid en kwaliteit.

Geniet van de schoonheid die je tegen zal komen, laat je inspireren en verwen jezelf. Want dat verdien je!

Liefs,
Irene

De Filosofie

Het is met al mijn bedrijven mijn missie om een fijne online plek te creëren voor vrouwen. Een plek waar ze even tot rust kunnen komen en kunnen ontspannen. Even uit de sleur, drukte en herrie en een moment voor jezelf pakken met een leuke blog of lekker even shoppen voor mooie en fijne producten die jou een goed gevoel geven en ook nog mooie eyecatchers zijn!

Mijn kernwaarden zijn: positief, betrouwbaar, open en eerlijk, kwaliteit. Daarom zal ik er altijd voor zorgen dat ik kwalitatieve producten verkoop waarbij de prijs-/kwaliteitverhouding in balans is. Ik zal eerlijke prijzen hanteren en ik probeer zo duurzaam mogelijk in te kopen. Dit doe ik door lokaal in te kopen waarbij de voorkeur uitgaat naar vrouwelijke ondernemers. Want: Women Support Women!

Neem zeker ook een kijke op mijn feel good blog Tante Truus Kan Alles en Tante Truus Kan Alles Shop waar ik de mooiste edelstenen en mineralen verkoop.

DSC 0234

Wat klanten zeggen

Niet tevreden? geld terug

Niet tevreden over je bestelling? Stuur makkelijk je bestelling retour

gratis verzending

Bij bestellingen van €50 of meer
Bij bezorging in Zoetermeer

Winkelwagen
Chat openen
1
Scan de code
Hi!
Kan ik je helpen?
Je leest in ons Privacybeleid hoe wij met jouw gegevens omgaan.