Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Je leest hier wat het terugbetaal- en retourneringsbeleid is van producten gekocht bij Bijoux Bijoux.

Tot 14 dagen na ontvangst annuleren

Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Binnen 14 dagen na annulering retour aanmelden

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product aan te melden als retour. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen voor Nederland circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van PostNL of DHL.

Herroepingsrecht

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bijouxbijoux.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Bij een beschadigd product of beschadigde verpakking

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan ik deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@bijouxbijoux.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product dat u in eerste instantie hebt gekocht.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op. Ik probeer dan de bestelling nog voor je te wijzigen en alsnog naar het juiste adres te verzenden.

Adres voor retourzending

Het adres waarnaar je jouw retourzending kunt sturen is:

Bijoux Bijoux
Konijnenweide 100
2727 GJ Zoetermeer

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig naar aanleiding van dit het terugbetaal- en retourneringsbeleid of bij het terugsturen van uw bestelling? Stuur een mail naar: info@bijouxbijoux.nl of maak gebruik van de chatmogelijkheid op deze website om mij direct een chat te sturen.

Winkelwagen
Chat openen
1
Scan de code
Hi!
Kan ik je helpen?
Je leest in ons Privacybeleid hoe wij met jouw gegevens omgaan.